Autamme johtamaan tiedolla ja ymmärryksellä

Jokaisesta palvelumme kautta syntyvästä asiakas­kohtaamisesta jää jälki. Näitä jälkiä seuraamalla voimme auttaa teitä rakentamaan ymmärrystä, jolla voitte johtaa liiketoimintaanne paremmin. 

PAREMPAA JOHTAMISTA DATAN AVULLA

Autamme ymmärtämään asiakastasi

Moniammatillinen asiantuntija­tiimimme luo arvoa palvelusta syntyvän datan pohjalta. Tarjoamme havaintoja, joita asiakkaamme voi hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa laajemminkin.

Johda paremmin data­vetoisesti

Tiedolla johtaminen

Tämän päivän johtaminen perustuu tietoon ja ymmärrykseen. Dataa on saatavilla valtavasti ja ne pärjäävät, jotka sitä pystyvät ymmärtämään ja kehittämään liiketoimintaa sen pohjalta.

Asiakas­kohtaamiset dataksi

Jokainen palveluumme sisältyvä myynti- ja asiakaspalvelutilanne sekä kontaktipiste tuottaa tietoa, joka voidaan jalostaa liiketoimintasi kannalta tärkeäksi ymmärrykseksi.

Avainlukujen purkaminen

Hummin asiantuntijoilla on kyky auttaa sinua ymmärtämään maailmaa raporttien ja datamassojen takana. Luodaan yhdessä parempi käsitys lainalaisuuksista, joita raporttiemme avainlukuihin kätkeytyy.

Kehitys­ehdotukset

Me emme raportoi vain raportoinnin ilosta, vaan haluamme auttaa jalkauttamaan datasta nousevan ymmärryksen konkreettisiksi teoiksi liiketoimintanne kehittämiseen ja päätöksentekoon.

Miten me sen teemme

Datan kerääminen

Palvelustamme syntyvä luotettava ja monipuolinen data on arvokasta pääomaa, joka luo ymmärrystä liiketoimintasi johtamiseen.

Raportointi

Tarjoamme palvelustamme syntyneen datan koottuna kattaviksi ja ajantasaisiksi raporteiksi, joita sinun on helppo hyödyntää päätöksenteossa.

Avainlukujen purkaminen

Lukujen takaa avautuu aina inhimillisestä toiminnasta syntynyt data. Me autamme sinua analysoimaan kerättyä tietoa ja ymmärtämään avainlukujen merkityksen liiketoimintanne johtamiselle.

Kehitys­ehdotukset

Raporttiemme arvo konkretisoituu teille ehdotuksina, joita voitte hyödyntää liiketoimintanne kehittämiseen, päätöksentekoon ja muutosten hallintaan.


  • +10 000 myynnillistä
  • +20 000 asiakaspalvelullista
kohtaamista joka viikko

Paytrail
Vepsäläinen

Tiedolla johtaminen on tätä päivää

Kaikki johtaminen tänä päivänä on tiedolla johtamista. Kun halutaan pärjätä kiihtyvässä kilpailussa, tulee päätökset pystyä perustelemaan datalla.

Palvelumme tuottavat arvokasta dataa

Kaikki Hummin palvelut tuottavat valtavasti dataa, ja me muotoilemme sen pohjalta ymmärrystä sekä arvoa asiakkaidemme liikkeenjohdon tueksi.

Ota askel kohti parempaa tiedolla johtamista

Varaa 15 minuutin tapaaminen asiantuntijamme kanssa

“Pelkkien raporttien sijaan on kivempi, että käydään läpi isoa kuvaa ja katsotaan niitä raportteja ja tuloksia yhdessä.”

– Riku Seppälä, Digiteam

“Me saadaan älytön määrä hyödyllistä dataa Hummin kautta. Meille tuodaan palavereissa pöytään äärimmäisen hyvää palvelusta esiin nousevaa dataa, jota voidaan käyttää suoraan Vepsäläisen liiketoiminnan kehittämisen sekä tiedolla johtamisen tukena.”

– Mika Rusila, Vepsäläinen