Humm

Human Communications

“Ihmisten välinen arvostus ja luottamus Hummilla on ihan poikkeuksellista. En ole aikaisemmin törmännyt näin vahvaan yhteisöllisyyteen.”

Pia Pekkala, Automation & Data Director , Humm

78

Työntekijää

38 t

Asiakaskohtaamista/vko

47

huonekasvia

Human Powered Technology

Mitä Humm tekee

Humm inhimillistää teknologiaa. Olemme ystävällinen, luonteva ja kehittävä. Haluamme palvella ja kehittää kokonaisuuksia; keksiä uusia keinoja yrityksen ja asiakkaan välisen kommunikaation parantamiseksi.

Olemme aktiivinen, voimakas, joskus kiireinenkin, mutta aina ystävällinen ja ihmisläheinen työympäristö. Meillä jokaisen on hyvä olla sellaisena kuin on.

“Koen, että ammattitaitooni todella luotetaan Hummilla ja minulla on mahdollisuus tehdä joka päivä parhaani. Meillä on hyvä meininki, töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja mahdollisuuksia löytyy vaikka mihin!”

Anniina Pohjola, Digital Engagement Lead, Humm

Olemme kaikkea tätä ja vielä enemmän

Arvostava

Arvostamme sekä omaa että työkavereidemme osaamista. Annamme rohkeasti positiivista palautetta toisillemme. Muistamme kiittää ja palkitsemme hyvästä työstä.

Inhimillinen

Puhumme aina inhimillisellä äänellä toisillemme sekä asiakkaille. Olemme ystävä, joka ehdottaa uusia näkökantoja ja haastaa miettimään nykytilaa. Omien tekojemme sijaan puhumme asiakkaalle läheisistä aiheista, termeistä ja tavoitteista.

Kehittävä

Etsimme meille henkilöitä, jotka uskovat jatkuvaan oppimiseen. Autamme asiakkaitamme pääsemään omissa tavoitteissaan eteenpäin askel kerrallaan. Tämä edellyttää, että kehitämme jatkuvasti myös omaa osaamistamme.

Ihmisläheinen

Edistämme ja vaalimme teknologian käyttöä asiakaskokemuksen kehittämisessä. Humm on silti ihmisten yhtiö ja ajattelemme aina ihminen edellä. Kaikki teknologia tekoälystä lankapuhelimeen kaipaa ihmistä toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiantunteva

Tehtävämme on kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen kehittäminen. Tämä edellyttää, että tiedämme miten ja mistä osioista asiakaskokemus muodostuu. Ymmärrämme asiakaskokemuksen kokonaisuuden, ja autamme asiakkaitamme tekemään siitä paremman.

Ahkera

Pysymme teknologioiden hyödyntämisessä muita edellä. Asiantuntijuudella sekä ahkeruudella suunnittelemme, rakennamme ja toteutamme teknologiaa sekä inhimillistä osaamista yhdistävän kohtaamiskoneiston.