Johda myyntiä rikastetulla asiakastiedolla

Hyvin harvalla yrityksellä CRM on oikeasti ajan tasalla. Me autamme teitä vahvistamaan kilpailukykyänne ajantasaisella asiakastiedolla ja tarpeidenne mukaan rikastetulla datalla. 

AJANTASAINEN CRM

Autamme rikastamaan asiakastiedot

Täydellisessä maailmassa bisneskriittinen tieto pysyy aina ajantasaisena ja se palvelee asiakkuudenhallintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Astu mukanamme kohti ihanteellista CRM-maailmaa  – Humm rikastaa CRM-datan teidän puolestanne.

Ajantasainen asiakastieto – loistava myynnin ja markkinoinnin johtamisen työkalu

Tiedolla johtaminen

Oikein käytettynä CRM on loistava väline myynnin ja markkinoinnin johtamiseen. Autamme sinua ottamaan asiakkuuksienhallinnan järjestelmästä kaiken irti.

Ehyt, ajantasainen ja rikastettu asiakasdata

Jos CRM-data ei ole kunnossa, sillä ei tee yhtään mitään. Kokemuksemme mukaan ainakin päättäjätiedot tulisi päivittää kahdesti vuodessa.

Humm rikastaa datan puolestanne

Kaikkea ei kannata tehdä itse – Hummilta löytyy parhaat teknologiat sekä ihmiset, joiden tehtävänä on asiakasdatastasi huolehtiminen.

Miten me sen teemme

Katsaus CRM:n nykytilaan

Kartoitamme kanssasi CRM-järjestelmänne datan nykytilan, jonka perusteella voimme luoda askelmerkit tarpeelle datan päivityksen ja rikastamisen osalta.

CRM-tietojen päivittäminen

Hummin päättäjätietokanta on Suomen laajin ja sitä päivitetään kaiken aikaa. Me emme halua pitää kaikkea tietoa itsellämme vaan jaamme mieluusti sinulle asiakkaittesi ajantasaiset tiedot.


  • +10 000 myynnillistä
  • +20 000 asiakaspalvelullista
kohtaamista joka viikko

Paytrail
Vepsäläinen

Valjasta CRM:n täysi potentiaali

Meidän asiantuntijamme auttavat teitä päivittämään kaupallisen yksikön tärkeimmän työkalun ajan tasalle ja virittämään sen täyteen potentiaaliinsa.

Jäsennelty tieto on valtaa

Asiantuntijapalveluumme kuuluu tiedon jäsentäminen y-tunnuspohjaiseksi, mikä auttaa tiedon hallinnassa ja parantaa datan hyödyntämistä. Autamme teitä päivittämään kaikki päättäjätietonne ajan tasalle.

Anna meidän auttaa CRM-datanne rikastamisessa.

Varaa 15 minuutin tapaaminen asiantuntijamme kanssa