Humm – Saamme asiakaspalvelusi hyrisemään

Hummin asiakaspalvelukonsepti perustuu kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen. Yhdistämällä ihmisten tarjoamaa palvelua, automatiikkaa ja sisältöjä saamme asiakaspalvelusi hyrisemään.

erinomaisia etäkohtaamisia

Kaiken takana on asiakaskokemus

Jokainen asiakaspalvelukohtaaminen on tärkeä. Oli kyseessä sitten sähköpostiviesti, puhelu tai chat-keskustelu, Hummin tehtävä on luoda kohtaamisesta asiakasyrityksemme tahdon mukainen asiakaskokemus.

Varma ja asiantunteva asiakaspalvelukumppani

Palvelukerrosmalli

Kohtaamiskoneistomme perustuu neljään eri palvelukerrokseen. Palvelukerrosten avulla ratkaisemme asiakaspalvelukysynnän oikeissa kanavissa ja ehkäisemme häiriökysyntää.

Inhimillisyys ja teknologia tukevat toisiaan

Olemme teknologian hyödyntämisessä muita edellä, mutta meillä tulee aina ihmiset ensin. Teknologinen kehitys sujuvoittaa yritysten ja asiakkaiden kohtaamisia, mutta inhimillisen yhteyden tarvetta se ei ole poistanut.

Hyrisevä kohtaamiskoneisto

Kun asiakkaalla on kysyttävää, asiakaspalvelun tehtävänä on tarjota vastaus mahdollisimman nopeasti ja oikeassa kanavassa. Hummin kohtaamiskoneisto hyrisee varmasti, tehokkaasti ja tuottaa toivotun palvelutason.


Henkilökohtaisen asiakaspalvelun kanavamme

Chat-palvelu

Yli 10 vuoden kokemus ja edelläkävijyys henkilökohtaisessa chat-palvelussa ovat hioneet toimintamallimme huippuunsa. Pystymme vastaamaan vaativienkin brändien laatuvaatimuksiin ja tarjoamaan erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen chat-kanavassa.

Puhelin

Tarjoamme puhelinasiakaspalvelua Hummin tinkimättömällä laadulla. Laajat aukioloajat, myös iltaisin ja viikonloppuisin, nopea vastausaika sekä joustava resursointi ruuhkapiikkeihin ovat vahvuuksiamme puhelinkanavassa.

Sähköposti

Sähköpostipalvelun ulkoistaminen Hummille vapauttaa yrityksesi oman asiakaspalvelun resursseja, varmistaa sähköpostikanavan nopeat vasteajat, mahdollistaa resurssien skaalaamisen sesonkivaihteluiden mukaan ja tuo kustannussäästöjä.


  • +10 000 myynnillistä
  • +20 000 asiakaspalvelullista
kohtaamista joka viikko

Paytrail
Vepsäläinen

Toimivia kohtaamisia

Humm tarjoaa ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin kaikkiin palvelukanaviin, joissa käydään etäkohtaamisia. Haluamme olla luomassa uudenlaista asiakaspalvelukulttuuria, asiakasläheisyyttä.

Datapohjaista palvelun kehittämistä

Pohjaamme tekemisemme dataan ja kehitämme asiakaspalvelukokemusta mitattuun tietoon pohjaten. Kehitämme monikanavaisia palveluitamme käyden dataan ja tuloksiin liittyvää vuoropuhelua yhdessä asiakkaiden kanssa.

Asiakaspalvelun ulkoistajan opas

Lataa maksuton tietopaketti monikanavaisen asiakaspalvelun ulkoistamisesta.

Varaa keskusteluaika asiantuntijamme kanssa

Varaa 15 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa monikanavaisten palveluiden hyödyntämisestä organisaatiossanne.

“Meille on tärkeää, että laatutietoiset asiakkaamme saavat heti henkilökohtaista palvelua. Hummin tuottama palvelu on tukenut hyvin Vepsäläisen laatutuotteisiin ja palveluun pohjautuvaa brändiä. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ja ilahtuneita palvelun tasoon.

– Mika Rusila, Tietohallintojohtaja, Vepsäläinen

“Kun olemme ottaneet Hummin ulkoiseksi toimijaksi asiakaspalveluun, niin resurssia on ollut mahdollista skaalata ketterästi kausi- ja kuukausitasolla tarpeen mukaan.”

Sara Taavitsainen, Customer Succes Process Manager, Smartum