Humm tehostaa myyntiänne

Humm on B2B-myynnin tasaisesti hyrisevä kohtaamiskoneisto, jolle voit ulkoistaa koko myynnin alkupään aina suunnittelusta todennettuun myyntimahdollisuuteen saakka.

JATKUVAA LIIDIVIRTAA

Autamme tavoittamaan asiakkaasi paremmin

Systemaattinen tekeminen myynnissä on yksinkertaista, mutta pitemmän päälle kaikkein vaikeinta, koska arjessa on aina muuttujia. Me huolehdimme, että teille tärkeimmät päättäjät tavoitetaan sopivaan aikaan heille parhaiten sopivissa kanavissa.

Tavoita asiakkaasi kustannustehokkaasti kaikissa kanavissa

Kohtaamme asiakkaasi siellä missä he ovat

Monikanavaisen kohtaamiskoneistomme teho perustuu siihen, että tavoitamme halutut päättäjät oikeaan aikaan oikeissa kanavissa.

Tuotamme laatua

Parannamme myynnin ennustettavuutta tuottamalla myynnin mahdollisuuksia, jotka ovat aidosti valikoituja ja niin pitkälle validoituja kuin haluat.


Kolme myynnin kivijalkaa

Markkinaymmärrys

Iso osa myyntiorganisaatioista tuhlaa valtavasti resursseja, koska kohderyhmän tunnistamiseen ja oikeiden päättäjien valintaan ei ole käytetty tarpeeksi aikaa. Luomme yhdessä kanssasi ymmärrystä kohderyhmästä ja käytämme dataa oivalluksiemme rakennuspalikoina.

Ydinviestit ja kohtaamisen kärki

Omien tuotteiden ja palveluiden sanoittaminen on aina haastavaa, koska niissä on niin syvällä. Humm auttaa kirkastamaan ydinviestinne ymmärrettävään muotoon, joka aidosti kiinnostaa ja tuottaa arvoa asiakkaillenne.

Tekemisemme perustuu tuhansien viestien kokemukseen sekä valtavaan määrään A/B -testausta.

Monikanavaisuus

B2B-myynnissä ostajan ja ostoprosessin rooli on kasvanut jatkuvasti ja tulee kasvamaan edelleen. Hyvän myyjän on pystyttävä palvelemaan asiakasta siinä paikassa ja siihen aikaan, kun asiakkaalle parhaiten sopii.

Yksi tykkää asioida puhelimessa, toinen sähköpostissa. Kolmannen tavoittaa parhaiten sosiaalisen median kanavista, kuten vaikkapa LinkedInissä. Humm yhdistää keskeisimmät kanavat ja tavoittaa päättäjät heille luontevimmissa kanavissa.


  • +10 000 myynnillistä
  • +20 000 asiakaspalvelullista
kohtaamista joka viikko

Paytrail
Vepsäläinen

Myynnin alkupää kannattaa ulkoistaa

Kun haluat tehostaa myyntiä, käytä rajalliset mutta arvokkaat resurssisi mahdollisimman viisaasti. Myynnin alkupää on vaivaton ulkoistaa, joten se kannattaa tehdä jo tänään.

Jotta sinä onnistuisit

Autamme optimoimaan myyjien ajankäyttöä. Ulkoistettu monikanavainen myynti tuo tehokkuutta ja vaivattomuutta B2B-myyntiorganisaatioiden arkeen. Järkevämpi myyntiresurssin käyttö näkyy lopulta myös viivan alla.

Laadukkaan ensikontaktoinnin opas

Kaikki mitä me olemme oppineet ensikontaktoinnista – lataa kattava läpileikkaus myynnin alkupään ensikontaktoinnin parhaiksi osoittautuneista opeista. 

Varaa keskusteluaika asiantuntijamme kanssa

Varaa 15 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa monikanavaisten palveluiden hyödyntämisestä organisaatiossanne.

”Ollaan tosi tyytyväisiä saatujen liidien määrään, ja vielä painottaen sitä, että laatu on ollu tosi hyvä: Liidit on konvertoitunu hyvin asiakkaiksi ja asiakkaat on ollut meille tosi oikeeta kohderyhmää.”

– Rami Ibrahim, co-CEO/co-founder, Laavu Performance

“Tapaamisia on tullut tosi hyvin, jossain kohtaa vähän liikaakin. Tarjousprosentti meillä on hyvä, jopa 50 %, joten tapaamisten mukana tuli myös paljon tarjousten tekemistä ja kalenteri täyttyi tehokkaasti.”

– Miikka Evesti, toimitusjohtaja, NGS Finland